Dette er fem tips til at hjælpe din hund med at forblive glad og sund.

Som doberman-opdrætter, der også ejer store projekter, bliver jeg ofte spurgt: “Hvad er det vigtigste, din hvalp / hund bør vide?” Der har aldrig været ét svar. Disse er de grundlæggende ting, som alle hunde har brug for at vide. Disse tips er beregnet til at hjælpe dig i din stræben efter at holde din vovse glad og sund.

Tip #1: Din hundeven skal vide, hvordan du forsigtigt skubber og får din opmærksomhed uden at være aggressiv.

Tip 2: Din hund skal være i stand til og villig til at hjælpe dig med at få din hund væk fra møblerne eller sengen.

Tip 3: Du er chefen, og din hund skal vide dette.

Tip #4 – Din hund skal kunne gå med dig og ikke have spændinger i nakken.

Tip #5 er, at din hund skal være i stand til og behageligt at ligge ned med hovedet i hånden.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke gør dig selv til flokleder, bliver din hvalp eller hund dominerende som standard. Dette er en normal funktionsmåde for en pakke. Hvis en hund mener, at han er leder, vil de følge hans eksempel. De mener, at de er i stand til at være leder. Det er derfor, de kæmper med housebreaking og andre tvangspræget adfærd.

Din hund er ikke motiveret til at behage. Han vil bare være en del af flokken. Dette vil få ham til at metastasere til alle områder af sit liv. Det er muligt at afgøre, hvornår metastaser vil forekomme ved at se på, om han synes mindre i harmoni med dig. Føler du, at han skubber mere og er mindre interesseret i et kærligt forhold? Virker han mere ængstelig eller koldere? Disse symptomer kan også være et tegn på en overlagt tilstand eller sygdom. Hans tilstand kan få ham til at svække eller forværres.

Fem smarte metoder til at fortælle yourGiusecular hvis YourGiusecular kan dræber ham

Du kan nemt blive vildledt af menneskelige intellekt, som er lige så fejlbehæftet som en to-årig. Her er fem smarte måder at fortælle, om yourGiuesePuppy (eller hund) oplever lignende symptomer.

1. Vægtøgning. Giuese såvel som mennesker, er mere blimpy end deres kolleger. Det er genetisk. Dette gælder især for kvinder. De er meget tungere end andre hunde og stadig formår at være mindre end resten af os. Det er ikke usædvanligt for dem at veje i mindst 100 pounds på ti år gammel. Hvad gør det så stort? Det er fordi de bærer vægten af en mellemstor hund. Lyder det bekendt? De vil ikke være overvægtige. De er bare kæmpestore!

2. Pot-bellied look. En cow-hocked hund er en favorit for alle. Det er ikke kun et godt udseende, men det kan også forårsage mange problemer. Hvis du vil vide, om det er et mindre problem, så kig på hovedet. Hvis ørerne ikke er spidse eller symptomatiske, og næsen ser normal ud, men oppustet (plejede at blive kaldt en “knirke”, fordi hunde plejede at klappe deres næser for luft), og der er ingen fedt på næsepartiet, øjnene er åbne og sund hud og hår, vil din Jack Russel Terrier-anmeldelse sandsynligvis mislykkes. Det er bedst at tage din hund til dyrlægen.

3. Inkontinens hos hunde. Inkontinens hos hunde er lige så alvorlig som hos mennesker. Senior hunde er mere sårbare. Ældre hunde er mere modtagelige for at drikke end mennesker. Dette kan skyldes gigt eller ømme hofter. Dette får deres urin til at drible gennem deres hud eller filtrere ind i deres øjne. Efterhånden som de bliver ældre og mere følsomme, kan de blive forstoppet. Dette kan få problemet til at blive værre. En tur til dyrlægen er nødvendig.

4. Blæresten. Blæresten er et af de mest almindelige sundhedsmæssige problemer hos hunde. Dette er forårsaget af den samme kemiske reaktion folk har med nyresten. Hundeblære sten kan blokere urin flow til blæren. Det kan efterlade smertefulde pletter og gøre det vanskeligt at tømme blæren helt. Det er muligt for nyrerne at blive beskadiget af blokeringen, før det overhovedet opdages. Det er muligt at få blokeringen kirurgisk fjernet.

5. Fedme. Fedme kan være dødelig for hunde og er ikke noget, der ofte betragtes som et sundhedsproblem. Dette kan forårsage hjertesygdomme samt diabetes.

Skriv kommentar