Disney Halloween kostumer til den bedste pige i din klasse

Er du i markedet for at finde de bedste kostumer til Halloween? I denne artikel skal vi se på, hvad de bedste kostumer er, og hvordan du kan finde dem til din næste Halloween fest. Vi vil undersøge alt fra prinsesse kostumer til dumme streng dyr. Så læn dig tilbage og nyd at læse denne artikel.

Hvis du ønsker at være et hit til fester så en af de bedste kostumer til at bære, er den klassiske “piranha” kostume. Dette kostume kommer fra den berømte animerede film Finding Nemo og er blevet en af de mest genkendelige af hele franchisen. Hvis du ikke ønsker at gå helt bananer i en lyserød og hvid tema sidste skoledag kostume, kan du også vælge en blå eller grøn en. Den oprindelige orange farve er bare noget, som alle bør have på deres Halloween kostumer. Du kan enten købe en færdiglavet en online, eller du kan lave en af dine egne.

Som med enhver tegneserie der er nogle store klassiske Disney outfits til at vælge som den bedste kostumer til dette års festligheder. En af de outfits fra filmen, at alle husker, er Ariel kostume. Denne ene er enkel, men meget sød. Du vil ligne prinsessen fra filmen og har alle de bonuspoint, der følger med. Plus du vil have en chance for at få de bedste kostumer til piger i år.

Der er også et par outfits fra den nyeste film, Biler, hvor heltinden kaldes Bumblebee. Dette har været en af de bedste kostumer til at bære i år. Cars karakter har modtaget blandede anmeldelser, med folk elsker ham og andre hade ham. Når det er sagt, Bumblebee afgjort kommer på tværs som en dårlig i denne film. Hun får lov til at flyve, hun har sit seje røde og sorte farveskema, og hun går rundt iført en masse tilbehør.

Andre film tema bedste kostumer til piger omfatter Mulan, fra den animerede film. Dette kostume er en virkelig unik en og helt sikkert går ud af æsken. Den mest almindelige Mulan kostume ses på online forhandlere er den, der ligner græs nederdel med blomsten knyttet til det. Denne ene er meget komfortabel og nem at sætte på, så dette bør være kostume valg, hvis du deltager i en in-store pickup spil. Hvis du deltager i et kostume begivenhed selv, vil du have noget lidt mere flirtende. En sexet Disney prinsesse kostume er den perfekte løsning.

Uanset om du skal til et lokalt indkøbscenter eller en online butik til dit Halloween-kostume, vil du opdage, at der er en bred vifte af muligheder. Disney kostumer til de bedste piger kommer ned til personlig smag og det valgte tema for begivenheden. For eksempel sidste år film vinde bedste kostumer til piger var Askepot outfit, Snehvide, og fe gudmor kostume. Begge disse er populære valg og kan let findes på en in-store pickup spil eller online.