Er der nogen gennemprøvede roulette systemer, der virker?

Jeg har altid spekuleret på, om der er nogen dokumenterede systemer, der virker. Man kan sikkert sige, at der er mange, men de er mere om atmosfæren og spillerne, der tror på deres held.

Jeg er en stor gambler og har brugt det meste af mit liv på at spille roulette. Jeg tror, systemer er spild af tid, og jeg vil ikke være i stand til at vinde. Jeg foretrækker at gøre tingene korrekt, og jeg er sikker på, at hvis jeg forsøgte at spille roulette med et system, ville jeg tabe og selvfølgelig ikke vinde.

Det er rigtigt, at den gennemsnitlige roulette spiller vil miste 96% af deres spil. Hvis de kan finde en måde at kompensere for huset kant, kan de have en chance for at vinde. Kasinoets hus kant vil ikke blive opvejet af min viden.

De enkelte spiller er, hvad jeg er interesseret i, og hvad systemet er designet til at udrette. Men jeg ved, at logisk, hvis en gennemsnitlig spiller taber, så skal der være en måde at kompensere. Ellers, hvorfor oprette et system?

Lad os tage, for eksempel, at vi hver spiller dobbelt bordet på et dobbelthjul. Ok, alle satser $10. Hvis vi taber, vædder vi 20 dollars. Hvis vi taber igen, vi satse $ 40, ikke satse $ 10, $ 20, $ 40, $ 20, $ 60, $ 120, $ 200. Det er det, det drejer sig om.

Du tænker måske, “Ja, men det tager os kun op $ 200, og måske vi gør en masse penge!” Du behøver kun held nok til at opnå en fortjeneste, og huset kant vil spise det hele.

Det samme kan gøres med et nulhjul, og resultaterne forbliver de samme. $ 200 for en $ 10 indsats, og du vil sandsynligvis miste en masse, før du vinder en blok af numre.

Oddsene for, at du vinder på kort sigt, er imod dig. Huset kant er ikke stærk nok til at vinde på lang sigt.

Jeg kender en, der tog $10 og satte den på roulette med et dobbelt nul hjul. Han tabte $600 efter at have spillet i syv timer om dagen. Han vendte derefter tilbage til sin oprindelige $ 10 bet og vandt $ 30. Han tog syv timer mere at vende tilbage til sit oprindelige væddemål. Han mistede 400 dollars mere, selv efter alt dette.

Hvis du ønsker at vinde på Roulette, så har du brug for et pålideligt system. For at lære strategierne er det vigtigt at forstå dem. Du bør kigge efter et gennemprøvet roulette system. Det er et problem, som mange mennesker er nødt til at tage sig af. Mange af de tilgængelige software virker ikke. Nogle software kan producere forfærdelige resultater. Du kan ikke vælge det bedste system uden at gøre din forskning. Find ud af, hvilke der fungerer godt, og hvilke der ikke gør.

Uanset hvilket system du vælger at bruge, er det vigtigt, at du fuldt ud forstår dets begrænsninger. Du bør aldrig satse flere penge, end du har råd til. Afsæt en væddemålsbank. Du vil have en separat bankroll, hvis du adskiller dine penge fra de andre penge, som du bruger til at betale regninger. Nyde!

Skriv kommentar