Hvornår skal kremering forbydes?

Kremering er et populært valg til bortskaffelse af den afdøde. Den amerikanske standard for kremering begravelse er steget næsten 500% i de seneste 2009. Det har ikke været brugt i kremering i over 20 år. Men var det nogensinde populært nok til at lade den afdøde gå til begravelsen hjem efter eget valg? Det var aldrig på mode. Var det nogensinde muligt?

Dette var engang en del af historien. Det var også statskontrolleret. Fern kraftcenter New lettet Choice tilbudt kremering satser, der var høje nok til at gøre det valget af en mindre, men mere populær del af befolkningen indtil slutningen af 90’erne. Dette forårsagede en genoplivning af begravelseshjemmet, hvilket udløste et ønske om, at folk skulle returnere deres kære til dem. Folk ønskede at tage det sidste skridt i deres rejse i livet. De ønskede, at jorden skulle krammes og følte, at de kunne røre ved den.

Mange af disse mennesker besluttede at ændre deres liv ved at vælge kremering og sætte i ekstra arbejde på en begravelse hus. Det kan dog hurtigt blive ret dyrt på grund af alle kisteforsyninger hos den lokale blomsterhandler. Omkostningerne ved kremering var minimale, men omkostningerne ved begravelsen var betydelige. For en simpel kiste kan du betale for dyre kjoler, kufferter og urner. For kremering at være overkommelig, bliver du nødt til at finde et krematorium inden for en rimelig afstand af din begravelse hjem.

Som kremering er blevet mere populær, så har størrelsen af krematoriet markedet. Kremeringsprocessen foretrækkes af mange mennesker frem for forsinket begravelse og Frank-hoved. I mange tilfælde er en traditionel cisterne unødvendig.

Der er flere muligheder, når det kommer til at vælge den type begravelse og kiste. En traditionel kiste er kun et par tusinde dollar og vil omfatte en grundlæggende kiste spart. Omkostningerne ved en bil-gal kiste kan gøre det lidt dyrere, eller du kan være bedre stillet købe et budget en. Online auktioner kan hjælpe dig med at finde billige kister. Du kan også købe en grundlæggende kiste, få den vurderet, og vælge mellem et vilkårligt antal, hvis kister med arbejdskraft inkluderet.

Der er ingen love eller retningslinjer vedrørende den type kister, du kan eller bør have. Det er vigtigt at huske, at du vil have dit sidste åndedrag til at bringe smil og latter til dine venners ansigter. Der vil være en sidste hyldest og en begravelse. Det er vigtigt at overveje den type begravelse, du ønsker, og kisten, der bedst bevarer hukommelsen.

Er kremering urner en god idé? Hvis du overvejer kremering, kan de være værd at overveje. De er mere holdbare og kan rumme mere end standard kister. Urnerne har også en tendens til at være større. Du kan være i stand til at finde mere omfattende kister end de enkle kasser, urner kommer i. Du kan føje illustrationer til urnerne. Det kan omfatte berømte citater eller religiøse vers samt fotos eller genstande, der er mere relateret til den afdøde. Urnerne koster mindre og kan stadig holde resterne af den afdøde for dem med stramme budgetter.

En begravelse er aldrig en let opgave. Det er ikke noget, du ønsker at gøre. Processen med at organisere begravelsen kan være stressende. Et slagtilfælde kan gøre det vanskeligt at betale for de nødvendige poster. Du kan reducere stress ved hjælp af et krematorium til at sørge for deres tjenester.

Mens nogle måske tror, det er svært at håndtere sorgprocessen, tager det i virkeligheden kun lidt tid og nogle sørgende. Det er meget lettere at sørge, når en kremering urne kan købes online. Det er nemt at bestille online og sige så lidt som en “Desværre arvestykke urne.”

Skriv kommentar