Satellit-tv på din pc

Indførelsen

Du har måske hørt om denne nye teknologi, som giver dig mulighed for at se tv fra din computer. Mange mennesker er hyping denne teknologi som den næste store ting i tv-teknologi. Der er dog stadig mange spørgsmål om enhedens evne til at udføre som annonceret.

Nogle mennesker hævder, at præsentationen ikke er den samme som den i blade, og billedet er ikke så skarp som den i brochurerne. Vi besluttede at gennemgå denne teknologi, fordi mange mennesker har spurgt om denne “Strange TV gadget”.

Vores tests bekræfter, at påstandene om skærme foretaget af konkurrenter er falske. Det kan være tid for en anden tv-producent, til at vise deres evner og komme ind på markedet.

Vores tests viste, at de fleste mennesker er tilfredse med det billede, der vises på rivaliserende produkter. Der har været nogle undtagelser. Vi har også bekræftet, at både parabol og kabel-tv fungerer korrekt på de konkurrerende produkter. På skærme ser billedet dog lidt sløret ud. Vi kan se et bedre resultat i løbet af det næste år.

Denne teknologi har flere fordele end dem, der vises i reklamer. Vi var i stand til at se feeds fra normale vinkler, og billedet falmede ikke. Vi var i stand til at se programmet i fuld farve.

Indkøbskurv, Funktion

Satellit-tv bliver mere og mere populært, fordi det giver en bekvem måde for folk at se tv. Denne teknologi kan være den rigtige for dig, hvis du ikke har noget imod at flytte til din stue. Denne teknologi kan være en bedre mulighed for at lytte til musik og se film. Denne teknologi kunne være et alternativ for dem med dårlig rumlig bevidsthed.

Det er nemt at se dine 3000 kanaler med en forstørrelsesglas eller NetGuide rækkevidde. Handlen omfatter mange kanaler, som andre virksomheder ikke har. Dette sikrer, at du kan se alle de kanaler, du ønsker.

Billedkvaliteten er fremragende, og outputtet er klart. En softwarepakke, der giver dig mulighed for at se satellit-tv fra din computer er en mulighed. Du kan se så mange som 3.000 kanaler fra hele verden med denne aftale. Du kan se shows fra Canada, USA, Europa og Asien.

Hvordan kan du se satellit-tv fra din computer?

Først skal du finde eller være i stand til at finde software, der giver dig mulighed for at se live stream fra din computer. Transcendsoft er den software, vi brugte til at oprette forbindelse til vores satellit-tv til pc-software. Det er meget nemt at bruge og forstå.

Hent og installer derefter softwaren på computeren.

Du behøver ikke engang at føje flere enheder til computeren, f.eks. Hvis du vil se direkte tv fra din Zee, kan du bruge et digitalt videokamera eller et digitalt tv-tunerbræt. Der er ingen grund til at rode med dine tidslinjer.

Vores software giver dig også mulighed for at streame tv-shows fra Amazon Video og Netflix. Den nye sæson premiere på USA Network’s “The Office” kan ses online.

Den bedste grund til at installere softwaren er at reducere din kabelregning. Du kan se alle de mails, du modtager, og se dem fra hele verden. Dette er muligt med et enkelt klik takket være software.

Du kan se de nyeste albummer, du har downloadet, og alle andre programmer, du har installeret. Du kan endda se lanceringen af Junket-konkurrencen fra rummet!

Det er kompatibelt med næsten alle computere, hvilket er den bedste del om softwaren. Softwaren kan bruges på pc’er, MACS og vigtigst af alt Linux. Du kan endda installere den nyeste version på et digitalt tv!

Lanceringen side for softwaren vil forbløffe dig med alle de interessante lancering sider, den viser. Du kan også besøge eBay-butikken, Amazon og Facebook. Da de indeholder videoer, kan næsten hver side være af interesse.

Softwaren giver dig mulighed for at se videoen fra Electronic Arts, Sim disk og de fleste streaming sites som Yahoo! Video, playsunlimitedTV.com, TechTV, bill discovery, HIPAA Data Security Authentication, købe det online, og Nextag, blandt andre.

Konklusion af softwaren

Softwaren kan downloades mod enten et gebyr eller gratis. Softwaren giver dig mulighed for at se tv fra din computer, ligesom den anden software.

Skriv kommentar